Fedezd fel helyi termelőink friss portékáit minden hétvégén! Zöldségek, gyümölcsök, házi készítmények és kézműves termékek várnak rád a Balaton-felvidék szívében.
Naponta szedett portékák
Közvetlenül a gazdáktól
Otthon készült finomságok
Heti rendszerességgel
 
        
      Piacunkon a környék legjobb termelőivel és kézműveseivel találkozhatsz. Mindannyian szenvedéllyel és szakértelemmel készítik portékáikat.
Tizenegyszer fogunk meg egy mandulaszemet, mire üvegbe kerül.
Birkás Balázs igazán hosszú utat tett meg, míg megtalálta igazi szenvedélyét, a mandulatermesztést. Operaénekes és zenetudós szülei a második világháború végén azzal szembesültek...
TovábbA növény meghálálja a gondoskodást, ugyanúgy, mint egy gyerek.
Nóvé János Békésen született, de egy bányásztelepen nőtt fel Hatvan mellett, Petőfibányán. Amikor kezdte a középiskolát, Nyirádra kerültek, innen Ajkára járt középiskolába....
TovábbEhhez a hivatáshoz nélkülözhetetlen a természet szeretete és tisztelete.
A számítógép mellől került a feketeberkenye-bokrok mellé Tihanyi Gergely, hisz pályafutását – mint egy igazi 21. századi fiatal –, informatikusként kezdte...
TovábbMinőségi árut bármilyen területen felemelő eladni.
Amit egy fiatal, energikus pár kihozhat egy gyönyörű Balaton-felvidéki területből, azt Devémy Tamás és párja, Horváth Anita száz százalékosan kihozták...
TovábbSzámtalan betegséget meg lehet előzni gyógynövényekkel!
Kreizinger Márta egy alföldi kisvárosban, Orosházán született. Közel 25 éven át dolgozott a bankszektorban, de a természet gyermekkora óta közel állt hozzá...
TovábbA legtöbb erőt a vásárlóimtól érkező pozitív visszajelzések adják.
Kereskedelmi szakközépiskola, vállalkozói lét, pörgés, vezető beosztás – így zajlott Kreiner Margit élete, mígnem egy egészen más irányba fordult...
TovábbÉrdemes kézműves termékeket fogyasztani, hisz azokban tényleg valódi gyümölcs van.
Zsusska az a fiatal hölgy, aki helyett inkább a zseniális termékei beszélnek. Szerénységgel és alázattal készít olyan fantasztikus termékeket...
TovábbA sajtkészítés művészete a baktériumokkal és a gombákkal való játékban rejlik.
Ha meg kellene jelölni, hol található a kecskemennyország, akkor kétség nem férne hozzá, hogy a Bazsi határában található Ligetszépe Majorra...
TovábbNálam mindig szól zene a házban: a borok zenélnek, amíg ecet születik belőlük!
Susanne Daucher szobrászként dolgozott Regensburg belvárosában egy óriási lakásban, mellette irodai munkával egészítette ki a keresetét. Egy idő...
TovábbMindent a természeti környezetből vegyünk magunkhoz!
Gusztos Sándor vízműgépészként dolgozott éveken át, de mellette mindig nagy érdeklődést mutatott a bio élelmiszerek iránt. Már 1998 óta a Magyar Biokultúra Szövetség tagja...
TovábbNálunk saját csizmája van a káposztának.
Éva szülei mindig mezőgazdasággal foglalkoztak, így a föld és a növények szeretete teljesen természetes volt számára. Amikor férjhez ment, anyósa vitte tovább...
TovábbAz abban való hit ad erőt nap mint nap a munkához, hogy jó úton járunk, jót csinálunk.
Kalláék 1993-ban hozták létre családi gazdaságukat. Először borászkodással foglalkoztak. Később vásároltak még földeket, de...
TovábbCsak jó kenyér kell, de az nélkülözhetetlen az emberi szervezetnek!
Háromgyermekes családapaként, valamikor a ’70-es évek közepén élte át Szabó Balázs, hogy a kenyerek minősége zuhanásszerűen romlani kezdett...
TovábbA kert és a növényeim a mindenem.
A növények iránti szeretetét Bindics Attila nagymamájától örökölte. Nem véletlen, hogy a balatonfüredi kertészeti szakközépiskolát választotta...
TovábbÖkogazdaságukban teljesen vegyszermentesen dolgoznak.
Killerék birtoka festői környezetben, a Szent György-hegy bazaltorgonái alatt terül el két hektáron. A szőlőből isteni borokat készítenek...
TovábbHa nem egészséges élelmiszert viszünk be a szervezetünkbe, hogyan várhatjuk, hogy mi magunk egészségesek legyünk?
Volf Tibor és felesége évekkel ezelőtt azért kezdett mezőgazdasággal foglalkozni, mert fontosnak tartották, hogy jó minőségű...
TovábbElégedettséget szeretnénk látni a vevőink arcán.
Egyed Matyi egy egészen különleges fiatalember. Agyvérzéssel született 1982-ben, és bár az orvosok nem túl fényes jövőt festettek, szülei nem adták fel...
TovábbHiába van ünnep vagy hétvége, az állatot akkor is meg kell fejni, a tejet akkor is fel kell dolgozni.
Dezső és Edina 2006 óta juhtejből, 2016 óta tehéntejből is készít kiváló...
Tovább 
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        Minden szombaton és vasárnap 8:00 és 15:00 között várunk a káptalantóti piacon, ahol helyi termelőink friss portékáival és hagyományos készítményeivel találkozhatsz. Egy hely, ahol a közösség és a minőség találkozik. "Ahol a természet ajándékai találkoznak a hagyománnyal"